Krenuli smo s vizijom decentralizirane, osuvremenjene i čiste energije.

Znali smo da će se puno toga morati promijeniti kako bi se takva jedna vizija iz sna pretvorila u stvarnost. Stoga smo odvažno iskoračili u nove industrije i na nova tržišta sa željom da izmijenimo postojeće stanje.

Započeli smo s trgovinom električnom energijom na promptnim tržištima diljem Europe. Ubrzo smo postali i opskrbljivač – u Češkoj smo bili prvi, a dugo godina i jedini opskrbljivač stopostotnom zelenom električnom energijom. Zatim smo otkrili potencijal agregiranja fleksibilnosti – i u potpunosti se tome posvetili.

Od 2017. godine radimo na vlastitom rješenju za neovisno agregiranje, koje smo u pogon stavili u suradnji s češkim operatorom prijenosnog sustava CEPS-om. Osim toga, jedni smo od začetnika agregiranja fleksibilnosti u Slovačkoj i Hrvatskoj, a trenutno svjedočimo njegovim prednostima za korisnike i prijenosne sustave u Mađarskoj i Rumunjskoj.

15
godina poslovanja u energetskom sustavu
130
stručnjaka: IT stručnjaci, analitičari, trgovci i mnogi drugi
€116m
prometa grupacije u 2021. godini
5
zemalja
100+
MW energije pod našim upravljanjem

Doznajte više o tvrtki Nano Energies

Posjetite nanoenergies.group

Oduvijek smo na umu imali širu, sveobuhvatnu sliku stanja u sektoru. Naša tvrtka kćer Nano Green trenutno u Češkoj zagovara fleksibilnost kućanstava.

Nano Green razvija mobilnu aplikaciju za pametni dom koja prati trenutne i buduće cijene energije u bilo koje doba dana i noći i optimizira potrošnju povezanih uređaja poput bojlera i električnih vozila.

Doznajte više

Iznimnu tvrtku čine iznimni ljudi.